Het sneeuwt!
Door: Mark
Blijf op de hoogte en volg Mark
13 November 2007 | Zweden, Strömstad
Alweer een berichtje van mij!
Het sneeuwt!! Het begint hier toch echt winter te worden. Iedereen rijdt hier al met winter banden en het vriest zowat elke nacht al. Niet helemaal mijn ding.. maar een goed excuus om lekker gezellig dicht tegen elkaar aan te kruipen en elkaar warm te houden toch ;).
En, het is nu officieel, ik ga 27 november beginnen met stage lopen bij de fysiotherapie in het ziekenhuis in Strömstad. Het is geen baan dus ik krijg niet betaald navenant. Maar het is een goeie manier om weer back in business te komen. Vanuit de stage ga ik verder zoeken naar werk en op deze manier heb ik straks een referentie in het land. Heb er best wel zin in!
Ook heb ik vanaf volgende week een Zweedse auto als alles goed gaat! Ik en Micca hebben allebei een auto nodig om van en naar werk te gaan en we kunnen niet voor eeuwig papa's bil (auto) lenen natuurlijk. Ook rijden we als alles doorgaat met onze nieuwe auto naar Nederland met de kerst! Tis een Ford Focus 1,6 uit 1999 zie foto.
Zo, dit was weer een korte update.
De groeten van Micca en mij!
13 November 2007 - 16:23
Coen:
hey die mark! Ziet er prima uit die auto. Verder gelukkig een groot verschil met nederland.. tis hier ook niet warm maar sneeuw gelukkig nog niet :D
En hoeveel uur ga je stage lopen per week en wat schuift het dan wel??
Grtz Coen! -
13 November 2007 - 19:10
Mark:
Hey coen,
Ik ga stagelopen van maandag tot donderdagmiddag waarschijnlijk. Ik krijg wat tientjes per dag denk ik ofzo en benzine geld.
Maar ik moet de papieren nog ondertekenen volgende week, dan weet ik het precies. Maar nu werk ik toch niet op die dagen dus ik verlies er niet veel mee. Ik leer nu zweeds op de stage i.p.v. op school.
Grtz -
13 November 2007 - 21:51
Stefan:
Oow gezellig broertjes onder elkaar! dan doe ik als aangenomen broertje ook maar mee! Kijk dat gaat goed daar dan met de fysio, das netjes! Ik vind dat wel leuk dat het echt sneeuwt daar. Hier doet dat het nooit.... Succes met stage en de rest! groeten maar weer... -
13 November 2007 - 22:42
Lindy:
Ziet er goed uit die sneeuw! Maar vooral om te kijken :P Brrrr... veel te koud. Mooi autootje trouwens.
Veel plezier in de sneeuw. X Lindy -
14 November 2007 - 11:49
Stefan:
owkee als ik voort wordt verwijderd, dan was dit de laatste... mzzl
14 November 2007 - 11:49
haha grapje
14 November 2007 - 12:42
Mark:
Hoezo verwijderd??
En idd lindy, om te kijken is het leuk. Om erdoor naar school te lopen is minder ;) -
14 November 2007 - 17:49
Sv:
nee, ik had niet op plaats reactie gedrukt, dus toen kwam dat niet door.... maar wat dat is, dat is een verrassing..... -
15 November 2007 - 13:43
Roos:
Hee Mark. Fijn dat je de 23e kan beginnen als (stagiair)fysio! En leuk die sneeuw! Hier in Luyksgestel is het anders ook niet erg warm.. Doe de groetjes maar aan Micca! Liefs Roos -
17 November 2007 - 05:38
Tim En Suus:
Hey mark!
Je bent goed bezig daar! Leuke auto (helaas geen Saab, maar wij rijden Smart dus wat dat betreft doe je het nog steeds beter. Hahaha)
We willen je bij deze vast veel succes wensen met je "baan'. Hopelijk krijg je het doed naar je zin.
Wij zijn hier druk met verbouwen van ons nieuwe huis. Kom maar gauw kijken : )
Veel liefs en ook voor Micca. xx -
17 November 2007 - 08:13
Timon:
hey mark!
Dat is een net wagentje jongen. Dacht dat jullie geldgebrek hadden... :P
Gefeliciteerd met je stage/werk in t zkh. een mooie kans die hopelijk leidt naar een betaalde job. Goed bezig!
Hier in Bladel wordt t toch ook stilletjes aan een stuk kouder. T was al een paar keer ruiten krabben van de week. Gelukkig verder wel droog weer met af en toe schitterende zonsondergangen. Maar ja, dat is allemaal niks dan die in zweden natuurlijk. De sneeuw mag van mij nog wel even wegblijven :D
Makker, vermaak jezelf daar met je vrienden, meisje en familie!!! En laat weten als je weer in NL bent, ok?
Chao