Het zonnetje schijnt nog steeds!
Door: Mark
Blijf op de hoogte en volg Mark
25 Mei 2008 | Zweden, Tanumshede
Het is nu echt lang geleden sinds mijn laatste berichtje.. Maar het komt er elke keer maar niet van om iets te schrijven..
Deze keer geen waslijst van wat ik allemaal heb gedaan want ik ben het allemaal alweer vergeten eerlijk gezegd.
Maar ik ben dus eind april weer in NL geweest voor 5 daagjes en dat was echt niets anders dan feesten haha.
- Op een dinsdag avond kwam ik aan en toen was tilburg zingt aan de gang. Daar was ik dus samen met Coen naartoe gegaan. En daarna nog fftjes op stap.
- Op woensdag was het Koninginnedag, volle vaart feest in Eindhoven!
- Op donderdag zuiderburen toernooi. Voetballen op bier. Matige prestaties maar wel heel gezellig!
- Op vrijdag heb ik een motor mogen lenen van Coen zijn lieve schoonbroer, ben ik op bezoek geweest bij een maat in zijn nieuwe huisje en 'savonds bij een andere maat om weer es gezellig bij te buurten.
- Op zaterdag zijn we heel goedkoop naar Warner brothers movieworld in Duitsland geweest. We hadden namelijk het geluk dat we voor een 10tje de man binnenkwamen ipv 30pp. Ik speelde in dat park ook nog de rol van 'de vriend' van een duits meisje in de stuntshow!! Super grappig was dat. En als klap op de vuurpijl grandioos fout gereden op de terugweg omdat mijn medereisgenoten niet wilde luisteren..
- Op zondag was het weer tijd om terug te reizen naar het koudere zweden.
Verder ben ik nog volle bak aan het werk. Volgende week gaan 3 collega's een cursus volgen en dan sta ik er dus zo goed als alleen voor op de praktijk.. Hopelijk komt alles goed.
En ik heb natuurlijk ook nog wat leuke dingen gedaan in zweden zelf. Naar de bios met mijn schoonbroer, BBQen met vrienden, naar de stad geweest en eten met andere vrienden, Beetje de omgeving hier verkent met het goede weer, noem maar op.
Maar de beste tijd moet nog komen, zomer!!! en dan komt er weer bezoek!! Papa en mama komen eerst voorbij en een paar weekjes later Coen, Manon en Yvonne. Ook zullen wij, Micca en ik twee weekjes afreizen naar de lage landen. Heb er zin in!
En om antwoord op jou vragen te geven Bart.
De zon heeft de afgelopen periode heerlijk geschenen! Ik heb al buiten liggen zonnen.
Ik vond het ook jammer dat ik jou niet fftjes heb gezien maar misschien in de zomer! Verder hartstikke bedankt voor de succes wensen!
Ik hoop verder het ook goed gaat met iedereen in Nederland!
Groeten uit Zweden!
(spelling fouten voorbehouden.. geen zin om alles goed na te kijken. En ben het niet meer gewend om Nederlands te schrijven ;))
25 Mei 2008 - 18:59
Stefan:
Hey jonge, jij luistert wel heel braaf! Hier gaat het natuurlijk geweldig. Weer bedankt voor de leuke info haha.
Groeten -
25 Mei 2008 - 19:00
Stefan:
Alleen klopt dat gedeelte van de niet luisterende reisgenoten niet..... -
25 Mei 2008 - 21:11
Mark:
Haha dat klopt echt wel!
Mzzls! -
28 Mei 2008 - 10:49
Jossie:
Hey Mark!
Dat is lang geleden dat ik op je site heb gekeken. Wat een verhalen!
Geniet van het mooie weer....
x Jossie -
08 Juni 2008 - 14:04
Boegiediebabla:
Zo houden we het weer levendig markus...whoopyy -
23 Juni 2008 - 11:12
Ivon:
Hee Mark!
Ik kwam er een tijdje geleden al achter dat ik je gemist had toen je even in NL was. Maarja volgende keer beter!!
En ik houd je verhalen nog steeds trouw bij, zoals beloofd ;).
Hier gaat alles zijn gang. Ik heb ondertussen al vakantie, heerlijk dus :D. Ben wel veel aan het werken (oa dit weekend 4 dagen bij de BH, dus gisteravond had ik het daar echt gezien!)
Maar ik wens je vast een fijne vakantie en ik lees de verhalen wel weer!
Veel liefs Ivon