Back to regular life... na een super vakantie!
Door: Mark
Blijf op de hoogte en volg Mark
07 September 2008 | Zweden, Tanumshede
Het is weer twee maanden geleden dat ik mijn laatste berichtje postte.
En nu is de zomer alweer voorbij hier in Zweden.
Ik heb wel een hele leuke zomer gehad moet ik zeggen.
5 weken vakantie gehad! De vakantie begon met de week dat mijn ouders op vakantie waren hier. Daar hebben jullie over kunnen lezen in mijn vorige bericht.
Twee weken daarna kwamen mijn broer + vriendin en mijn zus langs. Dat was een hele leuke week! Weer een keer de toerist uitgehangen hier in de buurt. Weer naar de elanden met kalfjes geweest, de waterval bekeken, naar Fjällbacka geweest om van het fantastische uitzicht over de skärgård (archipel (hoop kleine eilandjes)) te genieten, een keer op stap geweest en ook naar de stad Göteborg en een eiland daar in de buurt. We hebben daarnaast natuurlijk ook lekker gegeten en gerelaxt.
Toen moest ik weer een weekje werken om daarna lekker met mijn schoonouders en Micca naar Mallorca te vertrekken! Mallorca is zoals altijd: Zon, zee en strand! En ook een beetje op stap natuurlijk. En je kunt tegenwoordig nergens meer komen of je komt wel een hoop bekenden uit Reusel en Bladel tegen. Was heel gezellig! Wij zaten bij Magaluf en Palma Nova oftewel de Engelse en Scandinavische kant. De Nederlanders en Duitser zitten aan de saaie kant van de baai oftewel el Arenal. En dat merkte we ook. Toen de Nederlandse jongens een keer bij ons waren geweest waren ze er niet meer weg te branden ;)
Na deze geslaagde vakantieweek was het weer werken geblazen voor 3 weekjes.
En toen, op naar de lage landen! We vertrokken op vrijdagmorgen met de trouwe Ford Focus om op vrijdagavond in Bladel aan te komen. Met 14uur fantastisch rijplezier en een uurtje in de file rond Hamburg was dat nog best goed verlopen.
In Nederland heb ik het genoegen gehad: om mijn maten weer es te zien! Met een aantal klasgenoten uit eten te gaan (was heel gezellig!)
Bij te praten met een aantal andere goede vrienden en natuurlijk mijn moeders verjaardag bij te wonen! Die werd namelijk 50jaar en dat moest groots gevierd worden! Maar dat niet alleen. We zijn ook lekker met de hele familie en aanhang een week naar Texel geweest!! Heel leuk en gezellig was dat. Fietsen, strandwandeling, spelletjes spelen, karten, garnalen vissen, eiland verkennen, dagje Amsterdam kortom te veel om op te noemen! Bedankt pap en mam!
En toen was het alweer September. Tijd om weer terug naar huis te rijden. Eerst groots alcohol ingeslagen om de lange winter door te komen en toen weer in de Ford om door 4 landen te rijden.
Nu heb ik mijn eerste drie werkdagen na de vakantie er weer op zitten. En weer een Zweeds weekend meegemaakt. Morgen is het weer Maandag..
Ik zal nog een hoop foto's van al mijn belevenissen er bij zetten.
07 September 2008 - 16:44
Loes:
He Mark!
Leuk om weer wat van je te horen!! Leuk met al die foto's er bij.
Groetjes!! Loes -
25 September 2008 - 10:12
Tante Ans:
ik heb je verhaal gelezen in Spanje en foto,s bekeken erg leuk en was verbaasd mezelf te zien en ga dit nog vaker bekijken groetjes ans -
01 Oktober 2008 - 17:23
Jossie:
Hey Mark,
Das lang geleden dat ik op je site heb gekeken!
Wat een verhalen weer zeg...Ziet er allemaal leuk en gezellig uit!
x Jossie